Dinamo s-a facut de ras aseara in fata suedezilor de la Elfsborg si prezenta in continuare a ros-albilor in Cupa UEFA pare acum doar o gluma proasta
Walter Zenga a atentionat inainte de meci ca echipa suedeza nu trebuie tratata superior. si cata dreptate a avut! Pacat ca italianul nu a reusit sa le insufle aceasta idee si propriilor jucatori. Dinamovistii au evoluat lamentabil aseara, aducandu-ne aminte de "episoade" vechi, precum 17 Nentori Tirana sau Knattspyrnufelag.

Dupa reconfortanta victorie de la Iasi, prima in era Zenga, din campionat, 5-2 cu Poli, campionii au crezut ca simpla lor prezenta pe teren le va aduce si victoria cu Elfsborg. Ba chiar inceputul partidei a fost de partea ros-albilor care au marcat destul de repede prin Niculescu. A fost doar o iluzie. Pentru ca nordicii nu s-au speriat, si-au vazut de jocul lor si au reusit ca in 22 de minute sa intoarca scorul in favoarea lor, golul al doilea fiind realizat si cu largul concurs al lui Lobont.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.