Portughezul Jose Mourinho a fost indeparat de pe banca tehnica a formatiei Chelsea Londra, dupa o perioada in care relatiile dintre tehnician si patronul Roman Abramovici devenisera din ce in ce mai tensionate.
Portughezul Mourinho a fost antrenor si manager la Chelsea din iunie 2004. in aceasta perioada Chelsea a devenit cel mai bun club englez de fotbal cucerind campionatul in 2005 si 2006. Cu toate acestea, "albastrii" nu au contat niciodata cu adevarat in Champions League, visul de preamarire al rusului Abramovici. Londonezii au dominat piata transferurilor, in dorinta de a deveni regina Europei, insa de fiecare data totul s-a soldat cu inca un esec pentru echipa de pe Stamford Bridge. Londonezii au anutat ca vor cauta cat mai rapid un antrenor pentru sumedenia de vedete existente in vestiarul celor de la Chelsea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.