Giulestenii se prezinta in Germania, astazi, de la 21.45 (TVR 1), pentru mansa intii a turului inaugural al Cupei UEFA, fara Dani Coman in apararea lor.
Dupa ce a evitat tururile de incalzire, Rapid intra direct pe tabloul principal al Cupei UEFA, incercind sa forteze patrunderea, pentru al treilea an consecutiv, in grupele celei de-a doua competitii continentale. Ca si cind n-ar fi fost suficiente indisponibilitatile lui Marius Constantin - suspendat - si Costin Lazar - accidentat -, giulestenii nu se pot baza, pentru meciul tur de la Nurnberg, nici pe portarul Dani Coman, care a suferit o intindere la derby-ul contra Stelei si va fi inlocuit de rezerva Andrade. „Am incredere in Andrade, cum de altfel am in tot lotul. Dani e un portar bun, dar chiar daca a jucat intr-un meci amical, Andrade a facut-o bine“, crede antrenorul Cristiano Bergodi.

In pofida problemelor de efectiv, Bergodi, aflat la debut in cupele europene, crede in sansa Rapidului, chiar daca, personal, considera mai importanta cistigarea campionatului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.