Dupa ce au ratat calificarea intre "granzii" continentului, "cainii" joaca astazi cu Elfsborg pentru un loc in grupele Cupei UEFA

Dinamo revine cu o partida europeana dupa esecul cu Lazio, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, avand in fata pe Elfsborg, o echipa sudeza de care trebuie sa treaca pentru a ajunge in alte grupe, cele ale Cupei UEFA.

Intrati in vrie dupa infrangerea cu italienii, "cainii" s-au mai redresat dupa venirea lui Zenga (foto), "deschizatorul" de drumuri al fotbalului romanesc in grupele C2, unde a dus-o in premiera pe Steaua acum trei ani. Antrenorul dinamovist a vorbit ieri despre "dubla" cu Elfsborg ca despre una "capcana", toata lumea considerand normala calificarea echipei sale, desi Elfsborg este campioana en-titre a Suediei si a fost eliminata din Liga de un nume greu al fotbalului european, CF Valencia.

"Este un meci important pentru noi, care ne poate duce din nou in grupele UEFA. Stiu ca avem in fata un adversar care nu este deloc usor, o echipa puternica in ansamblu, cu doi-trei fotbalisti foarte buni. Avem sansa noastra, ii respectam, dar vrem sa facem doua meciuri bune. Calificarea se va decide in meciul retur si nu in partida de la Bucuresti. Suntem in pozitia in care daca vom invinge se va spune: Ei si ce, era normal. Daca pierdem se va zice: Vai, am pierdut in fata...", a comentat ieri Zenga.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.