Prima reprezentativa a Romaniei a urcat o pozitie in clasamentul FIFA fata de luna trecuta, si se afla acum pe locul 12, informeaza site-ul oficial al FIFA.

Romania a urcat pe locul 12 al ierarhiei, chiar daca a pierdut 53 de puncte fata de luna trecuta si a profitat astfel de faptul ca Mexicul a pierdut 73 de puncte. Astfel, in acest moment, tricolorii totalizeaza 1.037 de puncte, cu 11 mai mult decat Mexicul, dar cu 45 mai putine decat ocupanta locului 11, Cehia.

Adversarele Romaniei din Grupa G de calificare la EURO 2008 ocupa urmatoarele pozitii: Olanda - locul 5, Bulgaria - locul 35, Slovenia - locul 75, Albania - locul 78, Belarus - locul 70, Luxemburg - locul 176, informeaza NewsIn.

Italia este noul lider al clasamentului, cu 1.488 de puncte. Campioana mondiala a uracta astfel doua locuri, in vreme ce Brazilia a coborat pana pe pozitia a treia, in timp ce Argentina se afla pe locul doi. Uramatoarele tari aflate in clasamentul primelor zece natiuni la fotbal sunt Germania, Franta, Spania, Portugalia, Anglia si Croatia.

Urmatorul clasament FIFA urmeaza sa fie dat publicitatii, la data de 24 octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.