Cit priveste echipa CFR, seful gruparii ardelene l-a sfatuit pe selectionerul Victor Piturca sa-si indrepte privirile si spre fotbalistii antrenati de Ioan Andone: "Probabil ca fiind pe primul loc, domnul Piturca ar trebui sa se uite mai mult spre noi. Sa selectioneze macar inca un jucator, pe linga Trica. Eu nu dau telefoane, nu pun pile, dar Stancioiu este tot mai sigur in poarta, iar Panin este un jucator polivalent si se cauta astfel de jucatori".

Cristiano Bergodi nu a fost uitat de conducerea CFR-ului. Ieri, Iuliu Muresan a declarat: "Ii multumesc lui Cristiano Bergodi, fostul nostru antrenor. I-a invatat pe jucatori sa se apere foarte bine. Si Andone a fost aparator, i-a invatat si el pe fundasi, dar el este un antrenor mai ofensiv". Cu cinci goluri incasate in sapte etape, ardelenii au a doua aparare a Ligii 1, dupa Steaua, care a primit numai doua goluri, dar in sase meciuri. Cristiano Bergodi, actualul tehnician al Rapidului, a antrenat CFR Cluj timp de opt luni, in perioada octombrie 2006 - mai 2007, obtinind la finele campionatului trecut cel mai bun rezultat din istoria clubului ardelean, locul al treilea in Liga 1.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.