Patronul clubului Inter Milano, Massimo Moratti, a declarat, ieri, ca fundasul Cristian Chivu nu trebuia sa joace in amicalul cu Germania, pe care Romania l-a pierdut u 1-3, si in care internationalul romn s-a accidentat la umar.
"Meciul lui Vieira la nationala era oficial, dar Chivu stia problemele noastre in defensiva si nu trebuia sa accepte sa evolueze in amicalul cu Germania. Cu toate acestea, sintem motivati sa ajungem cit mai departe in Europa", a spus Moratti, pentru cotidianul "Gazzetta dello Sport". Internazionale Milano va intilni, astazi, in deplasare, de la ora 21.45, formatia turca Fenerbahce Istanbul. Tehnicianul Roberto Mancini nu va putea conta la aceasta partida pe fundasii Chivu, Materazzi, Rivas (accidentati), Cordoba, Maicon, Burdisso (suspendati) si nici pe atacantul Cruz (suspendat), in timp ce mijlocasul Vieira este incert dupa accidentarea suferita, miercuri, la nationala Frantei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.