Clujenii s-au impus cu 2-0 la Constanta si, profitand de egalul de la derby, s-au instalat pe prima pozitie, unde si-au si propus sa ramana
CFR Cluj nu le-a dat nici o sansa "marinarilor" de la Farul, de care a trecut, duminica seara, cu 2-0, prin doua reusite foarte frumoase ale argentinianului Christian Fabbiani. Dupa derby-ul din Ghencea, ardelenii au ramas pe primul loc al clasamentului, pe care conducatorii nu mai doresc sa-l paraseasca pana la finalul campionatului. Ioan Andone, tehnicianul CFR-ului, este mai ponderat in declaratii si spune ca, in acest moment, conteaza mai putin locul din clasament, fiind important ca echipa sa sa se afle in top in vara anului viitor, atunci cand se termina campionatul.

Presedintele Iuliu Muresan a salutat victoria de la Constanta si si-a exprimat regretul pentru cele patru puncte pierdute de echipa sa in meciurile de pe teren propriu cu Poli Timisoara si cu Steaua.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.