Lider inaintea etapei a saptea, FC Vaslui a pierdut primul meci din acest sezon, cedind pe terenul Politehnicii Timisoara.

Trupa "viola" a deschis scorul in minutul 22, cind Torje a trimis mingea in bara, balonul a revenit la Rusici, iar ultimul transfer efectuat de Poli a marcat. In minutul 28, Vaslui a egalat prin Ljubinkovici, din penalty. Gazdele au inscris din nou, in minutul 36, cind la un corner executat de Karamyan, de pe partea dreapta, Haisan a iesit eronat pe centrare si Rusici a reluat cu capul in poarta goala. Spre finalul partidei, vasluienii au trimis mingea in poarta, prin Neagu, dar arbitrul Corpodean a anulat reusita, pentru un fault in atac comis de Bukvici. Antrenorul-jucator Dorinel Munteanu a declarat ca Timisoara s-a impus "cu concursul si cu ajutorul" Vasluiului, precizind ca jucatorii sai s-au speriat de miza partidei. "Am dat posibilitatea echipei gazda sa fie mai periculoasa pe contraatac. Nu sint multumit de atitudinea jucatorilor, trebuie sa discut cu ei. Cred ca la acest joc s-au speriat prea mult. Timisoara a cistigat pe merit", a spus Munteanu, care ulterior a revenit, spunind ca "Vaslui ar fi meritat un egal".

Dusan Uhrin jr: "Vaslui nu merita nimic"

Antrenorul gazdelor, Dusan Uhrin Jr, si-a contrazis omologul, considerind ca echipa antrenata de Munteanu este sub valoarea Politehnicii: "Vasluiul nu merita nimic aici, la Timisoara. Am jucat mai bine si doar ultimele cinci minute au fost de foc. Arbitrul ne-a refuzat un penalty si am mai avut si alte ocazii. In urmatoarele meciuri, imi doresc mai multa eficacitate".

Iancu n-a fost pe stadion

Viceprimarul municipiului Timisoara, Adrian Orza, a declarat ca Marian Iancu este dorit in continuare la timona clubului Poli, posibila plecarea a acestuia din fruntea gruparii nefiind agreata de edilii orasului banatean. "Exista componente ale autoritatilor locale care l-au deranjat pe Marian Iancu, dar sper sa revina la sentimente mai bune. Totusi, il inteleg, e dreptul dinsului sa plece, insa ar fi pacat sa renunte. Vom cauta solutii, dar in niciun caz nu va fi Claudio Zambon. Daca va fi sa fie sa plece Iancu, vom gasi pe altcineva".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.