O parte dintre actionarii clubului Dinamo se tem ca venirea fostului tenisman in conducerea gruparii din Soseaua Stefan cel Mare ar putea produce un cutremur la varf. Toti stiu faptul ca acesta obisnuieste sa conduca autoritar afacerile in care se implica. Plecat in Africa, la vanatoare, dupa care s-a deplasat in Canada, unde invata sa-si piloteze noul avion, Ion Tiriac va reveni in tara in jurul datei de 2 octombrie. Abia la acea data urmeaza sa decida daca va accepta sa investeasca la clubul campion.

Posibila sosire a lui Ion Tiriac la Dinamo, langa bunul sau prieten Nicolae Badea, reprezinta un real motiv de ingrijorare pentru cealalta aripa din conducerea “cainilor”. Cristi Borcea si Vasile Turcu s-au aratat mai deschisi la o revenire a lui Giovanni Becali, pe care il cunosc foarte bine si alaturi de care au mai lucrat. Dupa cum se stie, omul de afaceri nu a ascuns faptul ca, in cazul in care va investi, va dori sa lucreze cu propria echipa. Practic, unii dintre actionari se tem ca pot fi sariti din schema. Cel mai expus pare a fi Cristi Borcea, care si-a pierdut o parte din influenta dupa ratarea calificarii in Liga Campionilor. Mai mult, declaratia lui Gigi Becali, cum ca i-ar fi dat bani lui Borcea cu ocazia meciului cu CFR Cluj, din campionatul trecut, i-a determinat pe ceilalti actionari sa-i ceara demisia din functia de director executiv. Acest eveniment petrecut in primavara, coroborat cu ratarea calificarii in grupele Ligii, a fost picatura care a umplut paharul unora dintre generalii din MAI, care au inca o influenta asupra clubului dinamovist.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.