Dare Vrsic, mijlocasul sloven al formatiei de pe Bega, a povestit primele sale impresii de la sosirea la Poli Timisoara, echipa cu care doreste sa cucereasca titlul in Liga 1.

La 23 de ani, Vrsic a jucat deja doi ani in strainatate, la echipa slovaca MSK Zilina, si a bifat patru prezente in echipa nationala a Sloveniei pentru care a inscris doua goluri. in urma cu o luna a semnat cu Poli Timisoara, desi nu credea sa ajunga vreodata sa joace in fotbalul romanesc, pe care il considera prea slab.

Meciurile dintre Slovenia si Romania din aceasta vara s-au terminat cu o victorie pentru Dare Vrsic. Luat la ochi de catre conducatorii timisoreni, tanarul sloven a lasat-o pe MSK Zilina, pentru care a marcat 18 goluri in 54 de partide, si a semnat cu Poli Timisoara. „Nu credeam sa ajung vreodata sa joc in Romania, pentru ca acum cativa ani consideram ca Liga I nu este asa valoroasa.

Acum vad ca lucrurile nu stau asa si ma bucur sa joc aici in compania atator echipe valoroase", a spus Vrsic, care nu este inca la capacitate maxima: „Am nevoie de meciuri pentru a ma adapta stilului de fotbal din Romania, care este diferit de cel jucat in Slovacia si Slovenia. Sunt placut surprins de calitatea fotbalului romanesc. Cred ca venirea mea la Poli ma poate ajuta foarte mult in cariera", a spus fotbalistul care crede ca echipa sa are sanse la titlu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.