Atacantul brazilian Ronaldinho, dorit insistent in aceasta vara de echipele de fotbal Chelsea Londra si AC Milan, a declarat ca se simte foarte bine la FC Barcelona si ca nu are de gand sa plece de la gruparea catalana.

"Dintosul" a lasat sa se inteleaga, prin ceea ce a declarat, ca ar dori sa ramana pana la finalul carierei pe "Nou Camp". "Sunt foarte fericit in Spania si nu-mi imaginez ca as putea evolua in alta parte. stiu si sunt constient de fapul ca sunt si alte campionate puternice, cum ar fi cele ale Italiei si Angliei, dar la ora actuala nu-mi pot imagina viata mea in alta parte decat la Barcelona", a declarat internationalul brazilian pentru presa din Spania, distrugand astfel toate zvonurile care il dadeau, de-a lungul vremii, ca si plecat din Catalunya.

Are deja patru sezoane pe "Nou Camp"

Sosit la FC Barcelona in anul 2003, de la echipa franceza Paris Saint-Germain, in schimbul sumei de 30 de milioane de euro, Ronaldinho a devenit cel mai bun fotbalist al planetei in anul 2005, atunci cand a fost recompensat cu Balonul de Aur. Vedeta nationalei Braziliei a disputat, pana in prezent, 172 de meciuri pentru gruparea vicecampioana a Spaniei, reusind sa puncteze pentru formatia pregatita de Frank Rijkaard de 86 de ori. in aceasta vara, Abramovici si Berlusconi i-au oferit lui Joan Laporta, presedintele Barcei, sume enorme pentru a-l rascumpara pe "Dinho", insa s-au lovit de refuzul atacantului. Alaturi de Eto'o, Messi si Henry, Ronaldinho realizeaza una dintre cele mai invidiate linii de atac din lume.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.