Dinamo nu a primit acceptul de a evolua in primul tur al Cupei UEFA, cu Elfsborg, pe stadionul propriu, fiind obligata sa joace pe Stadionul National, din cauza faptului ca arena din soseaua stefan cel Mare nu a fost omologata la categoria a doua.
Conducerea clubului Dinamo a trimis o scrisoare la UEFA prin care se solicita ca prima mansa din turul I al Cupei UEFA, impotriva formatiei suedeze IF Elfsborg, sa se dispute pe stadionul din soseaua stefan cel Mare, aflat in proces de modernizare, dar raspunsul a fost negativ. in data de 4 iunie, o inspectie a UEFA a decis ca arena din soseaua stefan cel Mare nu indeplineste conditiile impuse pentru a fi organizate meciuri din cadrul Ligii Campionilor. Meciul tur dintre Dinamo si IF Elfsborg se va disputa la Bucuresti, pe Stadionul National, in data de 20 septembrie, in timp ce returul va avea loc pe 4 octombrie, in Suedia.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.