Cotidianul "Berliner Kurier" a scris ca jucatorul echipei Fiorentina si al echipei nationale, Adrian Mutu, este cel mai periculos roman de la Dracula incoace.

"Mutu este noul superstar al romanilor, unul cu valoare de simbol. Atentia tuturor adversarilor ar trebui sa fie atintita la Mutu, cel mai periculos roman de la Dracula incoace. Este un lider si un golgheter rasat, superstarul romanilor. Ingeniosul succesor al lui Gheorghe Hagi, Maradona din Carpati", a scris "Berliner Kurier".

Germanii lauda fotbalul romanesc

Presa din Germania acorda spatii largi evolutiilor din ultima perioada ale echipei nationale si ale echipelor de club din Liga I in cupele europene. "Echipa lui Piturca are o campania stralucitoare de calificare si este neinvinsa de 14 meciuri. Totodata, echipele de club au crescut foarte mult, situandu-se pe locul cinci in clasamentul coeficientilor, deasupra Germaniei. Starul nationalei este un stranier, Mutu", se scrie intr-un material aparut in "Netzeitung". Nemtii sunt invidiosi pe formatiile din Romania, cele care au adunat mai multe puncte in Europa in anii trecuti, lucru care a permis tarii noastre sa termine in fata Germaniei in clasamentul coeficientilor UEFA. "in ultimele sezoane, echipele romanesti au fost ca o stafie infricosatoare. Adevarul este ca echipele din Romania au crescut enorm in ultima perioada", noteaza "Frankfurter Rundschau". Adrian Mutu a fost dorit cu insistenta in ultimele doua veri de Bayern Munchen, "briliantul" alegand, in cele din urma, sa ramana la Florenta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.