Antrenorul lui Dinamo a declarat ieri ca are emotii inainte de meciul sau de debut, contra Politehnicii Iasi, contand pentru etapa a 7-a a Ligii I, deoarece acesta este primul de la revenirea in Romania. "Normal ca am emotii inainte de meciul cu Iasi, pentru ca e primul de la revenirea mea in Liga I. Sper ca baietii sa fie pregatiti pentru acest meci", a spus italianul.

Zenga a mentionat ca jucatorii dinamovisti trebuie sa-si revina cat mai repede din punct de vedere moral. "E normal ca moralul sa nu fie incredibil de bun dupa esecul din Liga Campionilor si dupa cel din campionat, dar ei sunt profesionisti si stiu ca in fotbal se intampla si infrangeri. Trebuie sa ne revenim repede. Acum avem aproape tot lotul la dispozitie, mai putin cei de la Nationala, si sunt sigur ca ne vom descurca foarte bine la Iasi", a completat Zenga. Intrebat daca va apara poarta lui Dinamo, in cazul in care Lobont nu va fi apt, fostul goal-keep-er al lui Inter a raspuns: "S-a terminat pentru mine la 47 de ani, nu mai sunt portar, sunt antrenor! Lobont are o mica problema, dar este un om tare, care nu se lasa usor la o problema atat de mica. Oricum, avem alti trei portari foarte talentati".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.