Romania joaca asta-seara un amical mare, la Kln (ora 21,30), cu Germania, medaliata cu bronz la ultimul Mondial
In timp ce adversarii din grupa preliminara a lui Euro 2008 se vor duela in meciuri oficiale, "tricolorii" vor disputa diseara un amical de lux, in Germania, impotriva nationalei clasata pe locul trei la ultima editie a CM. Dupa suucesul din Belarus, trupa lui Piturca pare sa fi uitat de stres si de oboseala, mai ales ca ultimul rezultat cu nemtii, celebrul 5-1 din Giulesti (2004), obliga. De altfel, Romania n-a mai pierdut din 1984 contra germanilor (1-2 cu RFG la CE din Franta), de atunci si pana acum mai jucandu-se, fara cel de la Bucuresti, alte doua meciuri, un amical in Malta (1-1 in 1998) si cel de la Euro 2000 (1-1).

Ieri a ajuns la Koln si portarul Marius Popa, de la "Poli" Timisoara, convocat de urgenta dupa ce Piturca a renuntat la Lobont, usor accidentat. Dinamovistul a fost diagnosticat cu miozita edematoasa in stadiu prelezional la cvadricepsul drept, dupa ce a acuzat o serie de probleme medicale la pauza meciului din Belarus. Astfel, cel mai probabil, D. Coman (foto) va fi titular in poarta, "Popica" urmand sa fie rezerva. O alta modificare fata de meciul de la Minsk ar putea fi titularizarea lui Marica in detrimentul lui Sg. Radu. Atacantul lui Stuttgart si-a revenit dupa febra din Belarus si abia asteapta sa-i impresioneze pe nemti dupa startul nu tocmai reusit din 1.Bundesliga. Cel mai "vanat" jucator roman este insa D. Munteanu, care a jucat noua ani in Germania, la FC Koln (patru ani) si WfL Wolsburg (cinci ani).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.