Fernando Alonso si Lewis Hamilton au administrat o infrangere greu de suportat Scuderiei Ferrari tocmai pe propriul teren, la Monza, terminand cursa peninsulara pe primele doua locuri ale podiumului.

Performanta celor doi l-a facut pe Ron Dennis sa izbucneasca in lacrimi la sfarsitul cursei, seful McLaren fiind vizibil afectat de tensiunea generata de scandalul de spionaj in care este implicata echipa sa. Tensiune sporita de faptul ca magistratii italieni au avertizat echipa McLaren ca face obiectul unei anchete privind obtinerea unor date confidentiale de la Ferrari.

Lupta stransa la varf

Victoria spaniolului Fernando Alonso incinge si mai mult lupta pentru titlul mondial, acolo unde Lewis Hamilton continua sa ocupe primul loc al ierarhiei, urmat fiind de coechipierul Alonso, aflat la numai trei lungimi distanta. A patra dubla McLaren in acest sezon a marit la 23 de puncte diferenta ce separa team-ul germano-britanic de rivala Ferrari in clasamentul constructorilor. "Toate victoriile sunt speciale, dar in ultimii 2-3 ani sunt multe circuite unde am castigat cel putin o data. Aici nu castigasem niciodata si am vrut sa reusesc asta. incerc sa castig cel putin o data pe toate circuitele", a precizat spaniolul, fericit dupa acest succes din Italia. Se anunta un final de sezon deosebit de interesant, lupta dintre cei doi piloti ai celor de la McLaren tinand capul de afis in "Marele Circ". in alta ordine de idei, Hamilton considera ca Formula 1 nu ar fi la fel fara echipa McLaren, care risca sa fie exclusa din editiile 2007 si 2008 ale Campionatului Mondial. "F1 nu ar fi la fel fara McLaren, deci sa speram ca nu se va intampla nimic", a precizat pilotul britanic.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.