Seful stelistilor a reamintit marele pacat al lui Copos: comunismul!
Finantatorul stelist a declarat ca giulestenii nu au cum sa invinga in derby-ul de duminica, din etapa a 7-a a Ligii I, si ca echipa sa va castiga la un gol sau doua diferenta. "Intalnim o contracandidata serioasa, e orgoliu intre cluburi, intre conducatori, si, avand in vedere si clasamentul, e un meci de patru puncte cu Rapid. E mai important decat cel cu CFR. Daca sunt in Liga Campionilor, cum o sa-mi fie teama de Rapid? N-are cum sa ne bata pe noi Rapid in Ghencea, vom invinge la unul sau doua goluri diferenta. Copos are un pacat la care nu poate renunta: comunismul!", a spus, la "Sport.ro", boss-ul din Ghencea.

"Nu poti sa spui ca spulberi Rapidul, nu e echipa de doi lei, e puternica. Ce rost are sa incitam publicul, galeria Rapidului, pe Copos, sa-i umilim pe jucatori prin declaratii? E un derby. Cred ca suntem putin mai valorosi si jucam si acasa, asa ca eu cred ca vom invinge", a spus ieri Gigi Becali, care a ras cand a auzit ca George Copos le-a promis jucatorilor sai cate 4000 de euro la victorie. "S-a riscat comunistul sa dea atatia bani? O sa fie mare nenorocire! Normal, are tot dreptul sa spere, se poate intampla orice. Am vorbit cu el, m-a sunat, a zis ca vrea doua loje, are comunistii lui, politicieni.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.