Cu toate ca a fost dat afara de la Steaua de finantatorul Gigi Becali, fostul portar al echipei din Ghencea, Carlos Fernandes, este de parere ca latifundiarul din Pipera este un om cu suflet bun, insa ii place mereu sa iasa in fata.

"Probabil ca daca nu erau acele declaratii urate ale lui Gigi Becali la adresa mea, as fi jucat mai bine si as fi fost si acum la Steaua. Nu am nimic cu el, este un om bun, insa ii place sa iasa prea mult in fata, sa discute cu presa. Declaratiile sale destabilizeaza atmosfera din lot", a declarat, pentru "Fanatik", goalkeeperul portughez. Actualul portar al Boavistei, in acest moment unul dintre cei mai buni din campionatul Portugaliei, a mai mentionat ca nu mergea niciodata prin baruri cu femei inaintea unui meci din campionat sau Liga Campionilor:

"Nu este adevarat ca mergeam cu femei prin baruri inainte de meciuri. Aaa, ca am o viata a mea si nu sunt robot, asta e altceva. De ce sa stau acasa daca a doua zi sunt liber? Ies in oras, beau un suc, ascult muzica, asa cum fac si fotbalisti din Anglia sau Spania". Eroul Stelei din partida cu Standard Liege a mai spus, printre altele, ca nu ar refuza, in viitor, o oferta de la una dintre echipele de top din Romania.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.