Cosmin Olaroiu l-a atacat in termeni duri pe Gabriel Balint, dupa ce fostul international facuse o remarca rautacioasa la adresa sa.

"I-a facut camila pana pana in desert si de aia s-a autopropus la Steaua", a spus Balint despre antrenorul lui Al Hilal. Se intampla in timpul scandalului facut de Gigi Becali, care il ataca pe Hagi pe unde putea.

Atunci au aparut speculatii conform carora patronul Stelei ar vrea sa-l debarce pe "Rege" si sa-l aduca inapoi pe Olaroiu, care isi doreste insitent o revenire in Ghencea. Relatia de prietenie dintre Hagi si Balint este de notorietate, iar Pele a sarit in apararea fostului coechipier.

"Gabi Balint e un complexat, eu nu pot sa fiu asa, pentru ca pe mine nu m-a prins ne-vasta in pat cu un alt barbat! Sa nu mai vorbeasca el despre mine sau sa bage strambe, ca vin cu primul avion si il trimit pe la parade din alea de care ii plac lui", a declarat Cosmin Olaroiu pentru "Fanatik". "Pe cine a antrenat Balint ca sa vorbeasca de antrenorat si sa dea lectii? El sa vorbeasca cu cei de nivelul lui Mitica Bolborea, nu cu mine, care am niste performante", a continuat Oli.

Dezamagit de femei

Gabi Balint are o fetita, Ana-Denisa, in urma casatoriei cu fosta sotie Catalina. Dupa divort, nu a mai avut o relatie stabila. "Sentimental, mi-am pierdut increderea in femeia de azi. Poate nici mie nu-mi mai vine sa ma implic sentimental. Am prietene, mai ies. Nici n-am dat-o pe barbati, nici nu stau in casa", declara Balint, pentru cotidianul "Adevarul" in noiembrie 2006.

Nici Hagi n-a scapat de atacuri

Principala tinta a acuzelor lui Olaroiu a fost, de fapt, Gheorghe Hagi. "Regele" a spus ca Becali este influentat negativ de alti antrenori cu care a lucrat in trecut, referirea vizandu-i pe Cosmin Olaroiu si Victor Piturca. "Hagi sa mai taca din gura si sa nu mai insinueze el tot felul de chestii. Eu vreau respect, dar daca nu sunt respectat, nu o sa-l respect nici eu, chiar daca il cheama Gica Hagi. Pana la urma, asa prost cum a fost locul doi de anul trecut, a dus Steaua in Liga. Acum e pe sapte-opt. Pai, se compara BATE Borisov cu Standard Liege? Pe astia ii eliminam si daca antrenam echipa prin telefon de la Ryad" a adaugat fostul tehnician al Stelei.

"Nu ma asteptam la un asemenea atac din partea lui Olaroiu. O reactie mizerabila si suburbana, la nivelul careia nu ma cobor. Nu o sa-l dau in judecata, pentru ca nu mai vreau sa aud de acest om", a fost reactia lui Balint

Exemplul lui Becali

Gigi Becali, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cosmin Olaroiu, l-a facut in urma cu doi ani homosexual pe seful ANAF, Sebastian Bodu. La acea data, institutia statului i-a pus finantatorului din Ghencea sechestru pe toata averea si pe actiunile de la Steaua.

Nici George Copos nu a scapat de insultele patronului stelist. "Copos are gesturi de homosexual. Ce-i aia sa mangai un barbat?! Mie, sa-mi dai un milion si tot nu m-as atinge de un barbat", declara intr-o emisiune, acum un an, Becali.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.