Posesori ai unui wild-card, Andrei Pavel si Victor Hanescu ii vor infrunta in primul tur al BCR Open Romania pe Oscar Hernandez, respectiv Florian Mayer.
Cea de-a XII-a editie a BCR Open Romania, ce va debuta astazi la Arenele BNR, va aduce la start nume consacrate ale tenisului mondial, precum spaniolul Nicolas Almagro (nr. 28 mondial) si italianul Filippo Volandri (nr. 29 ATP). Pentru prima oara in istoria turneului, nici un jucator roman nu a reusit sa acceada direct pe tabloul principal din cauza pozitiei ocupate in ierarhia mondiala, astfel ca organizatorii au fost nevoiti sa imparta doua dintre wild-carduri lui Andrei Pavel si lui Victor Hanescu. Desi initial hotarisera sa acorde o invitatie celui mai prolific jucator roman din circuitul Tiriac Trophy, organizatorii s-au razgindit preferind sa-l aduca la Bucuresti pe francezul Fabrice Santoro (numarul 44 mondial) in detrimentul lui Catalin Gird, care a fost nevoit sa joace in calificari la Open Romania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.