Reprezentativa de polo a Romaniei a fost invinsa de Muntenegru si a ratat viza pentru JO 2008
Poloul romanesc este condamnat sa astepte pana la ultimul turneu preolimpic de la Oradea pentru a afla daca va obtine dupa 12 ani biletul olimpic de Beijing. Din pacate, desi au evoluat la inaltime pe tot parcursul turneului de la Bratislava, tricolorii pregatiti de Hagiu (foto) si Angelescu s-au poticnit, aseara, in finala, pierzand disputa cu galonata Muntenegru, cu scorul de 8-9 (5-4, 1-2, 0-1, 2-2), si implicit singura viza de Beijing pusa la bataie de FINA in Slovacia.

Puternic motivati de sansa istorica de a juca cu biletul olimpic pe masa, poloistii romani au inceput perfect disputa cu puternica echipa a Muntenegrului si au ajuns sa conduca in minutul 5 cu incredibilul scor de 5-2, gratie reusitelor parafate de C. Radu (2goluri), Edi Andrei, R. Georgescu si Busila (cate unul). Din acest moment, arbitrul croat Stampalja si-a amintit ca provine din spatiul ex-iugoslav si a facut tot posibilul sa echilibreze disputa, reusind chiar sa anuleze si un gol marcat de C. Radu la scorul de 5-3. Astfel, apasati de cavalerii fluierului, tricolorii cedeaza "teren" si sunt egalati in repriza secunda, scor 6-6, in ciuda reusitei tanarului Negrean. Cerberul nationalei, Dinu Robert, se incapataneaza sa inchida poarta noastra, avand cateva interventii miraculoase, dar cei care preiau conducerea sunt tot adversarii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.