Fotbalistii romani cred ca, prin victoria din meciul cu Belarus, Nationala se apropie tot mai mult de o calificare la competitia din Austria si Elvetia. Chiar daca sunt constienti ca ultimele patru meciuri vor decide soarta grupei, "tricolorii" sunt mai decisi ca niciodata sa incheie sirul ratarilor la turneele finale.

Adrian Mutu a declarat ca Romania a facut un pas important spre calificare. "Acest meci era foarte important pentru a arata ca echipa este omogena si stie sa joace. Cred ca am jucat bine, chiar daca in prima repriza am avut ceva dificultati si ei au dat gol. Ei au jucat bine in prima jumatate de ora, erau foarte agresivi, cum ne asteptam, dar noi am fost mai bine pregatiti fizic si ei au scazut ritmul. Ma bucur ca am inscris si ma bucur si pentru Dica", a spus Mutu. "Cred ca, daca vom continua asa, putem incheia pe primul loc. Cred ca Romania joaca asa cum nu a mai facut-o demult, paseaza, da goluri aproape la fiecare meci", a mai spus "Briliantul". "Meciul cu Olanda va fi decisiv. Eu le-am facut pe toate acum, sunt intr-o forma buna, marchez, ajut echipa. Lumea si-a schimbat in bine atitudinea fata de echipa nationala. Avem rezultate, si chiar daca nu castigam, lumea simte ca dam totul pe teren. Cu Olanda trebuie sa jucam mai bine. Olanda nu e Belarus, n-o sa ne dea atatea spatii", a adaugat Mutu.

Dica: "Punctele conteaza"

Celalalt marcator de la Minsk a declarat ca nu si-a propus sa devina golgeterul echipei nationale. "Nu mi-am propus sa devin golgeter. N-am loc nici de Mutu, dar e bine pentru el ca a reusit sa marcheze cele doua goluri. Important este sa castigam cele trei puncte, mai putin conteaza cine marcheaza. A fost o victorie muncita, satisfactia este si mai mare ca am si marcat. Si la incalzire vorbeam cu Adi ca reusim sa marcam", a spus Dica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.