La fel ca si fostul sau antrenor de la Steaua, Walter Zenga, mijlocasul galatean Gabi Bostina a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu gruparea "alb-rosie".

Fotbalistul, care a avut cel mai bun sezon al sau in "era" Protasov la Steaua, a venit liber de contract de la formatia din Ghencea. Bostina urmeaza sa poarte numarul 8 pe tricoul de joc.

"Sunt bucuros ca am ajuns la Dinamo. Am fost primit bine de toti baietii. Sper sa imi ajut colegii sa ne calificam la anul in Liga Campionilor si sa castigam campionatul. imi pare rau ca nu pot sa ii ajut si in Cupa UEFA. Sper ca suporterii sa aiba rabdare cu mine pentru ca sunt putin in urma cu pregatirea, dar sa fie siguri ca atunci cand voi intra pe teren voi da totul pentru ei si pentru echipa. increderea lor va conta enorm pentru mine", a declarat, la prima conferinta de presa pentru el la Dinamo, Gabriel Bostina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.