Atacantul lui VfL Wolfsburg, debutant la nationala, va juca din primul minut impotriva belarusilor, inlocuindu-l pe indisponibilul Ciprian Marica.

In aceasta seara, de la ora 19.00, in direct la TVR 1, nationala de fotbal a Romaniei va juca, la Minsk, impotriva nationalei Belarusului, iar o victorie ne-ar aduce cu un pas mai aproape de calificarea la Euro 2008.

Din pacate pentru noi, atacantul Ciprian Marica nu va juca, el fiind racit.

"Marica a racit. El nu a fost accidentat, asa cum s-a speculat toata saptamana. A avut temperatura de 40 de grade acum doua zile si sunt zero sanse sa joace. Ma gadesc cine va juca atacant", a anuntat, ieri, selectionerul Victor Piturca.

Totusi, la antrenamentul oficial, "neamtul" Sergiu Radu a fost utilizat in linia de atac, alaturi de Mutu si Dica, asa ca sunt sanse foarte mari ca "Schija" sa inceapa titular si in aceasta seara. Din fericire, problemele selectionerului s-au rezumat doar la Ciprian Marica, chiar daca la antrenamentul de ieri Cristi Chivu a dat ceva emotii antrenorilor.

Astfel, dupa un duel la jocul-scoala, el a ramas la pamant. Dupa cateva minute, s-a ridicat tinandu-se cu mana de sold si s-a indreptat catre banca de rezerve, insa accidentarea nu s-a dovedit serioasa, iar Chivu a revenit pe teren.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.