Federatia Bielorusa de Fotbal (BFF) vanduse pana ieri, numai aproximativ 6.000 de bilete pentru partida cu nationala Romaniei, programata sambata, de la ora 19.00, pe stadionul Dinamo din Minsk, in grupa G a preliminariilor Campionatului European din anul 2008.

Cu toate acestea, organizatorii se asteapta la o afluenta a publicului chiar in ziua meciului si la o prezenta in tribune de cel putin 15.000 de spectatori. Stadionul Dinamo din Minsk are o capacitate de 41.000 de locuri. Preturile biletelor de acces in arena sunt cuprinse intre 3 si 30 de ruble bieloruse.

Tricolorii au plecat spre Minsk

Delegatia echipei nationale a plecat ieri spre Minsk, majoritatea fotbalistilor fiind de parere ca pentru Romania nu exista decat varianta victoriei, rezultat care ar mentine formatia pregatita de Victor Piturca in pole-position pentru calificarea la EURO 2008. Anuntat ca accidentat, Serghei Omelianciuk de la Rostov a inceput antrenamentele si va fi apt pentru meciul cu Mutu si compania. De asemenea, capitanul Aleksandr Hleb, de la Arsenal Londra, cel care a avut febra este apt de joc. Cele trei puncte puse in joc sunt fundamentale pentru nationala lui Piturca, cea care conduce in clasamentul grupei G, cu 17 puncte dupa sapte partide disputate. "Tricolorii" sunt urmati de Bulgaria, cu 15 puncte, si de Olanda, cu 14 puncte, dar cu o partida mai putin disputata. Dupa partida contra Belarusului, prima reprezentativa a tarii va intalni Germania intr-o partida amicala, pe 12 septembrie, de la ora 21.30, pe stadionul "Rhein Energie" din Koln.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.