Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat, miercuri, ca a fost obligat de FRF sa mearga la partida Romania - Olanda, din preliminariile CM-2006, si ca nu stie daca altfel ar fi asistat la meci. "Merg la meci cu treaba, sunt obligat de Scoala de antrenori din cadrul FRF sa fac observatii asupra acestui joc. Nu stiu daca altfel m-as fi dus", a spus Lucescu, inaintea antrenamentului efectuat, miercuri, de formatia giulesteana.

Intrebat daca este deranjat de faptul ca nici un jucator de la Rapid nu a fost convocat de selectionerul Victor Piturca pentru meciul cu Olanda, Razvan Lucescu a spus: "Nu este problema mea. Exista un antrenor care decide, care are o raspundere. In mod sigur, as fi vizionat cu mai multa placere partida daca ar fi fost convocati si rapidisti. Este normal sa-si faca echipa in functie de strategia pe care o are. Poate ca eu consider ca ar fi meritat mai mult de un jucator al Rapidului sa fie la echipa nationala. Nu vreau sa intru in polemici, sa cad in capcana pe care vreti sa mi-o intindeti".

Tehnicianul formatiei Rapid a declarat ca meciul de sambata va fi foarte dificil, deoarece Olanda este una dintre cele mai puternice echipe din Europa. "Romania are sanse atata timp cat crede cu adevarat in posibilitatea de a castiga. O noua calificare pierduta ar insemna doi ani pierduti si un nou efort pentru reconstructia echipei nationale pentru urmatoarea campanie de calificari", a spus Lucescu.

Referitor la problemele aparute in legatura cu vanzarea de bilete pentru meciul Romania - Olanda, antrenorul formatiei giulestene a spus: "Este normal sa fie coada la bilete. Este bine, asta inseamna ca lumea priveste cu optimism, cu incredere partida care urmeaza, ca suporterii vor fi alaturi de echipa nationala. Este foarte important ca jucatorii sa simta caldura publicului", a spus Razvan Lucescu.

Atacantul Mugurel Buga a declarat ca nu a cumparat bilet la meciul de sambata. "As fi vrut sa merg pe stadion, dar am auzit ca nu mai sunt bilete. Nu mi se pare normal, cred ca mai corect era sa se vanda bilete la toti cei care erau acolo. Era bine daca mergeam ca jucator la stadion, dar sper sa ajung ca spectator", a spus Buga.

Referitor la faptul ca nici un jucator de la Rapid nu face parte din lotul pentru meciul cu Olanda, Buga a spus: "Daca Piturca a considerat ca asa este bine, nu este nici o problema. Daca Poli Timisoara are trei jucatori la echipa nationala, inseamna ca este o echipa de valoare, iar noi nu. Steaua a avut un parcurs bun si de aceea are 7 jucatori la lot. Daca pierdem cu Olanda, va fi foarte greu sa ne calificam".

La randul sau, jucatorul Ciprian Vasilache a marturisit ca nu si-a cumparat bilet pentru partida de sambata pentru ca nu a gasit. "Am incercat si la bisnitari, dar, decat sa stau la tribuna a II-a, mai bine stau si ma uit la televizor", a spus rapidistul. Vasilache a adaugat ca Romania are sanse sa castige meciul cu Olanda si ca echipa nationala va fi incurajata de un public extraordinar, chiar daca nici un jucator de la Rapid nu a fost convocat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.