Steaua a anuntat preturile tichetelor la meciurile din Liga Campionilor.
Steaua se va imbogati cu peste trei milioane de euro numai din vanzarea biletelor pentru cele trei meciuri din Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal. Clubul din Ghencea a anuntat ieri pretul pachetelor care includ toate cele trei jocuri de pe teren propriu: cu Arsenal Londra (2 octombrie), FC Sevilla (7 noiembrie) si Slavia Praga (27 noiembrie): 210 lei la peluze, 400 de lei la tribuna a doua, 600 de lei la tribuna intai, 900 de lei la tribuna zero si 1.200 de lei la fotolii.

Biletele se vand „la pachet”


Oficialii din Ghencea cred ca se vor vinde toate pachetele si, din acest motiv, nici n-au anuntat pretul biletelor la fiecare meci in parte! Cine vrea sa vada, de exemplu, numai partida cu Arsenal Londra, trebuie sa astepte sa afle daca vor ramane pachete nevandute si abia atunci va sti pretul unui tichet la intalnirea pe care doreste s-o urmareasca.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.