Atacantul Stanislav Vlcek, golgheterul echipei Slavia Praga, adversara FC Steaua in primul meci din grupa H a Ligii Campionilor, a declarat ca nu ii este teama de formatia din Bulevardul Ghencea, dar ca ar fi preferat sa intalneasca o grupare mai atractiva.

"Arsenal si Sevilla sunt clar favoritele grupei. Am fi dorit sa jucam cu alta echipa mai atractiva, nu cu Steaua, de care nu ne este insa frica. Speram sa fim superiori Stelei", a spus Vlcek, referindu-se la echipa pregatita de Gica Hagi. Mijlocasul Vladimir Smicer spune si el ca si-ar fi dorit din urna a treia un adversar mai atractiv si mai cu nume decat Steaua. inaintea tragerii la sorti, jucatorii cehi si-au exprimat preferintele in privinta componentei grupei lor, insa niciunul nu a dorit si nici nu a nominalizat Steaua printre adversare.

Schalke, Lazio sau Stuttgart, preferatele cehilor

Componentii echipei din Praga au avut alte dorinte cand vine vorba de urna valorica a Stelei. Toti ar fi vrut un adversar mai atractiv din punct de vedere financiar si al suporterilor, precum Schalke 04, Celtic Glasgow, Lazio Roma sau VfB Stuttgart. Cehii cred ca si tSKA Moscova ar fi fost o echipa mai buna din acest punct de vedere decat Steaua. Steaua va juca in grupa H a Ligii Campionilor impotriva formatiilor Slavia Praga (pe 19 septembrie, in deplasare, 27 noiembrie - acasa), FC Sevilla (pe 23 octombrie, in deplasare, 7 noiembrie - acasa) si Arsenal Londra (pe 2 octombrie - acasa, 12 decembrie - in deplasare).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.