Capitanul Stelei, Mirel Radoi, are din nou ghi-nion si va lipsi patru luni de pe gazon, el riscand sa piarda multe meciuri din grupele Champions League, ca si in sezonul trecut cand a prins doar doua, cu Dinamo Kiev si Olympique Lyon.
Ghinioanele se tin lant de capul lui Mirel Radoi. Ca si in sezonul trecut, capitanul Stelei s-a accidentat inaintea intrarii echipei in grupele Champions League. Diferenta e ca, de aceasta data, jucatorul s-a lovit la un meci al nationalei (amicalul cu Turcia), problema lui fiind destul de grava. Luni dupa-amiaza, el a fost operat la Clinica Isokinetic din Bologna de profesorul Maurillo Marcaci, interventie care a durat aproximativ trei ore. Lui Radoi i-a fost reconstruit cartilajul la nivelul femural extern si i-a fost restabi-lita pozitia rotulei genunchiului stang.

Fotbalistului nu i-au fost gasite leziuni operabile la nivelul rotulei externe si prognoza specialistilor italieni pentru perioada de recuperare este de 4-5 luni. Reabilitarea jucatorului va avea loc in paralel - in Italia, unde Radoi va trebui sa petreaca cel putin jumatate din perioada de recuperare, dar si in Romania - unde va fi supravegheata de doctorul echipei, Radu Paligora.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.