Desi tatal sau l-ar vedea antrenor in "Groapa", Lucescu jr. a anuntat ca va ramane la FC Brasov
Mircea Lucescu a declarat ieri ca patronul lui FC Brasov, Ioan Neculaie, ar fi trebuit sa-i permita fiului sau, Razvan Lucescu, sa dea curs ofertei de a antrena pe Dinamo, echipa ramasa fara tehnician dupa demisia lui Mircea Rednic. "Nu e vorba de un refuz. Sigur, in mod normal, ar fi trebuit ca patronul de la Brasov sa inteleaga situatia si sa-l lase sa se duca. Dar pe de alta parte, Razvan are obligatia, in mod normal, de a-si tine promisiunea fata de FC Brasov si sa respecte contractul pe care il are, sa faca tot ce e posibil sa promoveze, sa puna bazele unei ulterioare performante la Brasov", a declarat antrenorul lui Sahtar Donetk, prezent la partida FC Chitila - FC Brasov, din faza a V-a a Cupei Romaniei, incheiata cu scorul de 5-0 in favoarea echipei antrenate de fiul sau.

Dupa ce anul trecut l-a sfatuit pe Razvan sa ramana la Rapid, in ciuda faptului ca avea o oferta de a antrena pe "Poli" Timisoara, Lucescu senior spune acum ca se abtine de a-i mai face recomandari. "Sigur, nu stiu ce posibilitati are Brasovul de a se ridica la nivelul lui, un antrenor tanar care isi doreste sa joace in Europa, dar deocamdata a inceput bine si exista toate elementele pentru a putea face performanta. Are o echipa care il ajuta. Dupa sfatul pe care i l-am dat anul trecut m-am retras definitiv din a-i mai da sfaturi. E destul de matur sa ia o decizie singur", a mai spus Mircea Lucescu. La finalul meciului de ieri, Razvan Lucescu nu a dorit sa comenteze daca a primit sau nu vreo oferta de a antrena pe Dinamo, dar spune ca a decis sa ramana la FC Brasov.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.