Antrenorul jucator al moldovenilor, Dorinel Munteanu, este de parere ca echipa pe care o antreneaza ar trebui sa le dea de gandit formatiilor puternice din Bucuresti.

FC Vaslui merge din victorie in victorie si ocupa primul loc in clasamentul Ligii I dupa sase etape. Ljubinkovici si compania au inregistrat, duminica, dupa ce au invins Otelul, scor 2-0, a patra victorie din acest inceput de campionat. "Sunt fericit. Jucatorii au dat dovada de daruire si s-au autodepasit.

Victoria de azi nu se poate pune sub semnul intrebarii. Jucatorii au inteles foarte bine ce am discutat inainte de joc si se pare ca au respectat intocmai indicatiile mele. Dupa primele sase etape pot sa spun ca echipa se apropie de ceea ce vreau eu.

Prima pozitie ar trebui sa dea de gandit echipelor mari din acest campionat, care si-au propus castigarea titlului", a declarat la finalul partidei castigate cu Otelul, scor 2-0, Dorinel Munteanu.
Imediat dupa ce a marcat pentru 2-0, Petar Jovanovici a facut semne obscene spre banca echipei Otelul Galati. in urma cu doua sezoane, sarbul a fost in probe la gruparea din Galati, insa nu a fost pastrat in lot.

"Este pacat de acel incident. Nu accept ca un elev de-al meu sa fie eliminat din motive personale. Eu nu vreau decat armonie si buna dispozitie la echipa", a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.