Internationalul roman de la Fiorentina, Adrian Mutu, nu si-a uitat prima dragoste si incearca sa dea o mana de ajutor clubului Dinamo, care trece printr-o perioada neagra. Dupa plecarea lui Mircea Rednic, banca tehnica a ramas goala si, desi variante sunt, nici un antrenor cu nume nu si-a dat inca acordul.

Boloni, Lucescu jr. si Sabau sunt sub angajament cu alte echipe, in timp ce Walter Zenga e iesit din circuit de cam multa vreme. Actionarii din Groapa vor sa dea insa o mare lovitura, de imagine cel putin. Vor sa-l aduca antrenor pe italianul Alberto Malesani, in prezent liber de contract.

La infaptuirea acestui plan a fost cooptat si Adrian Mutu, care are o relatie excelenta cu tehnicianul italian, de pe vremea cand au lucrat impreuna la Verona si Parma. Malesani nu a avut insa succes la singura experienta in afara Cizmei, cand a pregatit pe Panathinaikos Atena.

"Malesani e in capul listei noastre de antrenori. Este un antrenor foarte experimentat, face parte din scoala italiana, care se vede ca are mare succes in tara noastra", a confirmat presedintele CA de la Dinamo, Nicolae Badea, pentru site-ul Fanatik. in varsta de 53 de ani, Alberto Malesani a antrenat ultima oara pe Udinese si este recunoscut ca un tip vulcanic, mai ales in relatia cu presa.

Andone: 'Rednic nu trebuia sa plece>>

Antrenorul lui CFR Cluj a dezvaluit ca a fost cautat de unul dintre sefii de la Dinamo, dar a preferat sa nu raspunda la telefon. A explicat insa ca, daca ar fi fost liber de contract, ar fi acceptat o noua provocare in soseaua stefan cel Mare.

"Am fost contactat de Dinamo, nu pot zice ca nu tin la acel club unde am jucat zece ani. Acum sunt sub contract cu CFR, dar ma gandesc sa mai antrenez o data acolo", a declarat Andone, care a fost dat afara de la gruparea cainilor la jumatatea sezonului 2005-2006.

"Eu am avut probleme ca cele ale lui Mircea cu zecile. Se aude ca nu-l mai voiau jucatorii. Pe mine m-au vrut, dar m-au dat altii afara cand eram pe locul intai. Rednic nu trebuia sa-si dea demisia, pentru ca tot el a luat titlul. Dinamo este un club mare, de la care nu trebuie sa pleci" a adaugat antrenorul clujean.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.