Fosta glorie "ros-albastra" Dan Petrescu a demonstrat ca tine la onoarea sa si a castigat ieri in ultimul minut derby-ul cu prietenul Gica Hagi.

Unirea Urziceni a adus ieri prima infrangere echipei Steaua in acest sezon, gratie unui gol marcat in prelungiri de fundasul George Galamaz. Ialomitenii s-au impus astfel cu 1-0.

Mult-asteptatul duel dintre antrenorii Dan Petrescu si Gheorghe Hagi a lasat de dorit. Numarul fazelor de poarta a fost invers proportional cu cel al paselor gresite si al faulturilor tari. Dupa o prima repriza cu doar doua actiuni ofensive demne de remarcat, a urmat o parte secunda la fel de saraca in evenimente.

„Bursucul” si „Regele” s-au temut excesiv unul de celalalt, dorindu-si sa „securizeze” cate un punct. Niciuna dintre echipe n-a riscat foarte mult, iar consecinta acestui joc inchis a fost ca nimeni n-a iesit in evidenta pana in prelungiri. Echipele s-au „trezit” abia in ultimele 20 de minute, cand ocaziile s-au mai inmultit. Cea mai buna caracterizare a partidei a facut-o, la final, Dumitru Dragomir, presedintele LPF: „Niciodata n-am vazut un meci atat de prost”.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.