Motivul demisiei: ratarea Ligii si rezultatele proaste din campionat
Dinamo a anuntat ieri, pe site-ul sau oficial, ca Mircea Rednic si-a dat demisia din functia de antrenor al echipei campioane. Motivele demisiei lui Rednic au fost, conform site-ului oficial, ratarea primului obiectiv, calificarea in grupele Ligii Campionilor si ultimele rezultate din campionat (doar un egal in trei meciuri jucate pe teren propriu!). "Dupa ultima runda de discutii, demisia lui Rednic a fost acceptata. Dinamo ii multumeste pentru rezultate, titlu si primavara europeana", se arata pe site-ul oficial al gruparii din "Groapa".

"Bomba" la Dinamo: Rednic si-a inaintat ieri demisia, care a fost aprobata de sefii clubului! Chiar daca spunea sambata seara, dupa dezastrul cu Gloria Bistrita, scor 0-1, ca va evita sa ia o decizie la "cald", Rednic si-a anuntat plecarea dupa cateva ore. "Am vorbit dupa meci cu oficialii clubului si am cazut de comun acord sa incetam colaborarea", a spus Rednic pentru "Dinamo-online.net". "Puriul" a lasat de inteles ca si jucatorii au provocat aceasta despartire. "Unii jucatori nu ma mai voiau si nici conducerea nu era cu totul de partea mea; nu mai avea rost sa raman. Nu stiu daca fotbalistii m-au lucrat in returul cu Lazio. Poate ca, la unii, ceea ce au aratat era pur si simplu valoarea lor", a mai spus Rednic, care crede ca astfel a provocat un soc la echipa, iar aceasta poate reveni. "Plecam oricum, dar imi pare rau ca nu le-am spus jucatorilor inainte de meciul cu Gloria! Poate asa, ar fi luat trei puncte! Oricum, se discuta cu Sabau inainte de a-mi da eu demisia", a spus Rednic ieri, pentru "Fanatik".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.