Rapid a invins sambata cu 2-0 pe Universitatea Craiova, ambele goluri fiind marcate in final, de Cesinha si Dobroiu, aflati la primele reusite pentru giulesteni in Liga I. Craiova a evoluat cu un om in minus din minutul 77, atunci cand Dananae a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.
La finalul meciului, galeria giulesteana a scandat pentru prima oara numele antrenorului Cristiano Bergodi. Italianul nu s-a prezentat insa la conferinta de presa si a plecat suparat de la stadion, se pare din cauza unui conflict cu George Copos. "Bergodi isi cere scuze, s-a resimtit dupa acest meci si nu s-a simtit capabil sa vina la conferinta de presa", a declarat directorul de imagine al Rapidului, Cristian Costache. Bergodi a fost extrem de nervos pe banca tehnica in timpul meciului si l-a certat pe Cesinha chiar cu cateva minute inainte de golul marcat de brazilian.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.