Echipa feminina de gimnastica a Romaniei si-a atins primul obiectiv la Campionatele Mondiale de la Stuttgart: s-a calificat la Jocurile Olimpice de anul viitor.

Al doilea obiectiv, cel al obtinerii de medalii, este in curs de indeplinire: prin prestatiile din calificari, fetele noastre au aratat prin fapte ca sunt candidate autorizate la un loc pe podium.

Cele mai bune evolutii le-au avut Steliana Nistor si Sandra Izbasa. Ambele s-au calificat in finala de la individual compus, prima avand un usor avantaj fata de Izbasa. De asemenea, Catalina Ponor a avut o evoutie foarte buna la barna, acolo unde a obtinut a doua nota dupa prima zi de concurs.

Numele finalistelor pe aparate urmau sa fie stabilite in cursul serii de ieri, dupa ce se termina si ultima serie de calificari, insa in mod normal tripla campioana olimpica de la Atena nu avea cum sa rateze accederea in ultimul act. Calificarile in concursul masculin se vor termina in cursul zilei de astazi, dar nici baietii nu au cum sa rateze calificarea la Jocurile Olimpice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.