Rapidul merge ceas, chiar daca campania de transferuri nu a lasat o gaura prea mare in bugetul clubului. Noii veniti se integreaza bine in angrenajul echipei, antrenorul a prins drag de izul Giulestiului, chiar daca si-a petrecut ani buni din viata la Roma.

In fine, se poate spune ca George Copos este un patron fericit, dupa victoria visiniilor, 2-0, cu Universitatea Craiova. "Este o victorie muncita si ma bucur foarte mult pentru antrenorul Cristiano Bergodi. Sunt putin dezamagit ca nu am mai putut aduce un fundas si un stopper, dar am bagat un milion de euro in reconstructia stadionului", a spus Copos. Desi Cecinha a deshis drumul Rapidului spre victorie, autorul golului doi, tanarul Dobroiu, a fost evidentiatul sefului. "Mi-a placut Dobroiu si ma bucur mult pentru el. Ati vazut ce avant si spirit are".

Defensiva echipei de sub Podul Grant l a incantat pe patron, care ii da sfaturi lui Victor Piturca. "Sapunaru, Marius Constantin, Maftei si Bozovici formeaza o linie de fund extrem de puternica. Ar putea fi linia de fund a nationalei, cu exceptia lui Bozovici, bineinteles", e de parere George Copos. "in sfarsit, este bine ca ne lauda si Copos", a replicat Vasile Maftei.

Pierzatorul optimist

Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, nu si-a pierdut increderea in echipa nici dupa a cincea infrangere consecutiva. "Rapid nu a castigat pe drept, a fost peste noi doar in ultimele zece minute. Noi suntem optimisti, chiar daca avem cinci infrangeri consecutive", a declarat Mititelu. "Rezultatul este corect. Noi, cu putin noroc, ne puteam agata de ceva, dar nu a fost sa fie. Rapid joaca la aceasta ora cel mai bun fotbal din Romania", l-a contrazis antrenorul Ovidiu Stanga pe patron.

Bergodi este suparat

Antrenorul italian a lipsit de la conferinta de presa de dupa joc. "Nu este nici o problema, Bergodi este putin suparat, dar sunt treburi interne. Nu are legatura cu faptul ca nu ni s-a adus inca un fundas", a spus Renzo Rossi, colaboratorul sau. "A fost putin suparat, dar l-am calmat. I-a trecut, totul e bine acum", a declarat Copos. Se pare ca supararea lui Cristiano Bergodi a venit de la jocul prestat de echipa pana la golul de 1-0, care a venit de abia in minutul 80


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.