Antrenorul italian Walter Zenga doreste sa-si continue treaba la Steaua, insa este decis sa-si impuna punctul de vedere in fata patronului Gigi Becali.

"Walter Zenga este angajatul meu si trebuie sa faca ce vreau eu", a spus cu cateva zile in urma finantatorul clubului din Ghencea. Mai mult, Becali a povestit cum vor decurge lucrurile la Steaua: "Daca vreau, ii trimit echipa prin fax lui Zenga, iar daca ma supar, joc doar cu rezervele". Zenga a declarat in mai multe randuri ca nu intentioneaza sa demisioneze de la Steaua si ca vrea sa-si termine munca inceputa in vara anului trecut. Totusi, potrivit unor apropiati ai sai, antrenorul va continua doar daca i se vor respecta anumite conditii. Cand va reveni in Romania, Zenga va purta cu Gigi Becali o discutie in care-si va spune punctul de vedere. Mai mult, tehnicianul este decis sa stabileasca anumite reguli, care vizeaza strict "interventiile" asupra echipei. In cazul in care finantatorul Stelei nu va fi de acord cu ele, Zenga este decis sa renunte la Steaua si sa se intoarca in tara-mama, Italia.

SANSE SLABE

Nu stim cat de mult va reusi antrenorul sa-si impuna parerile, avand in vedere faptul ca Gigi Becali nu este tocmai o persoana maleabila. Iar, daca mai luam in considerare si declaratiile facute de patron in presa, printre care amintim doar "Daca lui Zenga nu-i convine cum stau lucrurile, poate sa plece"- ne gandim ca ar fi cazul sa incepem sondajele referitoare la viitorul tehnician al "ros-albastrilor". Dupa ultimele informatii, este posibil ca Walter Zenga sa vina in Romania de-abia luni, dorind sa-si petreaca Pastele (n.r. - duminica este Pastele catolic) in tara sa natala.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.