Oficialii de la Chelsea nu au aruncat vorbe in vant. Solicita despagubiri de 11.500.000 euro de la Adrian Mutu, jucator pe care l-au dat afara din cauza consumului de substante interzise, dar care si-a gasit apoi un angajament la Juventus Torino. Fara acesti bani, londonezii anunta ca nu vor elibera certificatul international de transfer al fotbalistului roman.

Ieri, la Londra, la Comitetul de Apel al Federatiei Engleze, a avut loc o intalnire intre reprezentantii celor doua parti. Din partea lui "The Blues" a participat directorul Peter Kenyon, iar interesele lui Adi au fost aparate de Brendon Batson, un fost oficial al Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti Britanici, de Peter Kay, seful clinicii de reabilitare Sporting Chance si de doi avocati. Batson crede ca s-ar crea un precedent periculos daca Mutu ar fi obligat sa plateasca despagubiri, iar Chelsea ameninta cu tribunalul daca nu i se da dreptate. "Briliantul" mai avea contract pe o perioada de trei ani si jumatate cu Chelsea in momentul in care angajamentul lui a fost reziliat unilateral.

Mutu, care va reveni pe teren la 16 mai, s-a antrenat la baza de pregatire a lui Juventus din "proprie initiativa". "Desi aveau liber, Adi si Nedved au tras tare, struniti de preparatorul fizic Andrea Scanavino", a notat presa peninsulara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.