Sport 31 August 2007 01:39
FC Sevilla va juca in aceasta seara Supercupa Europei cu AC Milan cu gandul la Antonio Puerta, fotbalistul de numai 22 de ani al formatiei andaluze care a decedat zilele trecute.
"Vom fi 12 pe teren in partida cu italienii, pentru ca Antonio va fi acolo, pe teren, langa noi. Daca vom castiga trofeul, o vom face numai pentru el", a declarat Jose Maria Del Nildo, presedintele clubului de Primera Division. intalnirea dintre cele doua campioane este cea care va deschide oficial un nou sezon de cupe europene fotbalistice, dupa Supercupa venind grupele Champions League. Se vor intalni cele mai in forma doua echipe de pe "Batranul Continent", FC Sevilla, castigatoarea Cupei UEFA de doua sezoane, si AC Milan, regina absoluta a Europei. Fiecare dintre cele doua formatii a declarat ca isi doreste castigarea primului trofeu al noului sezon. Partida va fi condusa la centru de Konrad Plautz, din Austria, si se va disputa pe stadionul "Louis II", din Monaco. Disputa dintre AC Milan - Sevilla va incepe la ora 21.45 si va transmisa in direct de ProTV.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.