Sport 31 August 2007 01:22
Ros-albastrii au cazut intr-o grupa cu Arsenal, FC Sevilla sau AEK Atena si Slavia Praga . "Tunarii" au jucat acum un an finala Ligii Campionilor, iar spaniolii au obtinut doi ani la rand Cupa UEFA
Steaua a avut ghinion la tragerea la sorti de ieri a grupelor Ligii Campionilor, de la Monte Carlo. A intrat intr-o serie cu Arsenal Londra, cu FC Sevilla, care are de indeplinit pe 3 septembrie formalitatea unui retur cu AEK Atena, dupa 2-0 in tur, si Slavia Praga, una dintre surprizele preliminariilor. Venind din urna a treia valorica, echipa din Ghencea trebuie sa treaca de una dintre Arsenal si Sevilla pentru a ajunge in primavara Ligii Campionilor, ceea ce va fi destul de greu. Gica Hagi s-a aratat ieri extrem de optimist, declarand, chiar in timpul tragerii, ca nu urmareste sortii de la Monte Carlo, aflandu-se in masina, in drum spre casa, dupa antrenament. "Regele" a marturisit ca nu este prea interesat de numele adversarilor, fiindca este convins ca "la acest nivel nu exista echipe slabe".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.