Sport 31 August 2007 01:03
La mai putin de o zi de cind conducerea clubului Rapid a anuntat ca si realizat transferul lui Daniel Niculae de la Auxerre, mutarea a intrat in impas, fostul atacant rapidist afirmind ca va ramine la echipa franceza.
"Nu cred ca se mai rezolva transferul, ma intorc la Auxerre, ce sa zic altceva, sper ca Rapidul sa ia campionatul", a declarat Niculae. Patronul Rapidului, George Copos, declarase miercuri ca a ajuns la un acord de transfer cu Daniel Niculae si clubul Auxerre, dar ca lucrurile sint complicate, giulestenii dorind imprumutul jucatorului pentru un an, cu optiune de transfer definitiv. Impresarul jucatorului, Victor Becali, a precizat ca transferul lui Nico la Rapid a cazut, principalul motiv fiind neintelegerile privind perioada in care jucatorul urma sa evolueze in Giulesti. "Transferul a cazut. Au fost neintelegeri in ceea ce priveste perioada contractuala. Niculae vroia un imprumut pe un an, dar Rapidul nu a fost de acord, giulestenii dorind o optiune de transfer pe patru ani. Jucatorul se va intoarce la Auxerre si nu ii vom mai cauta o alta echipa", a spus Victor Becali. Un alt factor pentru care Nico ar fi putut spune "NU" Rapidului ar fi salariul propus de Copos, avind in vedere ca la Auxerre el cistiga 700.000 de euro pe an.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.