Sport 29 August 2007 01:45
Gestul fara precedent al lui Ionel Ganea a ajuns in paginile marilor ziare ale Europei.

Cel mai vandut cotidian din Germania, Bild, a relatat pe larg incidentul. Mai ales ca Ganea este un fotbalist foarte cunoscut de catre nemti, dupa ce a evoluat 107 meciuri si a marcat 34 de goluri pentru actuala campioana din Bundesliga, Vfb Stuttgart.

"Fostul star al lui Vfb, Ganea, a batut un arbitru de tusa", scrie publicatia, care spune ca atacantul se afla acum in mijlocul celui mai mare scandal din fotbalul romanesc. Ziaristii germani l-au botezat pe asistentul Dorin Mudura, spunandu-i Buzura.

In articol se mentioneaza si faptul ca a fost nevoie de interventia jandarmeriei pentru a-l opri pe capitanul Timisoarei, dupa ce acesta s-a intors la fel de nervos de la vestiar. si in editia de ieri a celui mai citit ziar de sport din lume, Marca, subiectul Ganea este dezbatut. "in varsta de 34 de ani, fotbalistul ar putea fi suspendat pentru 24 de etape, cea mai grea pedeapsa pe care o poate primi in Liga 1, si poate rata intreg sezonul 2007-2008", scriu spaniolii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.