Sport 29 August 2007 01:41
Fostul international s-a simtit ofensat de unele declaratii ale lui Gigi Becali si regreta ca l-a adus pe Ionut Rada la Steaua. Detinut in coproprietate cu Rapid, Ionut Rada a devenit marul discordiei in cearta dintre Hagi si Gigi Becali. Enervat de prestatia ex-rapidistului la meciul CFR Cluj - Steaua, Gigi Becali a considerat ca finul sau, Mirel Radoi, nu a avut loc pe postul pe care el il crede cel mai adecvat (fundas central).

Bineinteles ca cel mai in culpa dupa Hagi a fost chiar Rada. "Cei care l-au dorit pe Rada sunt chiar cei de acolo. Am vorbit si cu Hagi, si cu Gigi Becali la telefon, ultimul multumindu-mi pentru transfer imediat dupa perfectarea acestuia. Am facut acest lucru pentru Gica si pentru jucator, care si-a dorit sa ajunga la Steaua. Acum imi pare rau, deoarece s-au intamplat multe lucruri urate. Este o stare pe care mi-e greu sa o inteleg", a spus Gheorghe Popescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.