Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a hotarat ieri, printre altele, urmatoarele:
Atacantul echipei Dinamo Bucuresti, Adrian Mihalcea, a primit doua etape de suspendare. La randul sau, jucatorul Universitatii, Cosmin Moti, a primit si el tot doua etape de suspendare, dar pe langa aceasta pierdere clubului U Craiova i-a fost suspendat si terenul o etapa. Sanctiunile vin ca urmare a incaierarii de la meciul U Craiova-Dinamo, cand pe teren a intrat un suporter oltean.
Clubul FC Corvinul Hunedoara a fost sanctionat cu excluderea din campionatul Diviziei B. Gruparea hunedoreana n-a fost programata la jocurile pe care urma sa le dispute in etapele a 13-a si a 14-a, din cauza datoriilor neachitate fata de patru jucatori ai echipei si fata de antrenorul Virgil Stoica.

Minerul Motru a fost sanctionat cu ridicarea dreptului de organizare a jocurilor oficiale de pe teren propriu pentru doua etape si cu o penalitate financiara de 1.000 de euro pentru incidentele petrecute la jocul Minerul Motru-Unirea Urziceni, din cadrul etapei a 14-a a Diviziei B. Antrenorul principal al echipei Minerul Motru, Gabriel Zahiu, a fost sanctionat cu suspendare pe patru etape si cu o penalitate financiara de 340 de euro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.