Sport 27 August 2007 01:20
Tehnicianul Stelei a decis sa continue in Ghencea dupa meciul cu Bate si sa nu demisioneze pripit cum a facut in trecut la nationala si la Poli Timisoara

Atacurile fara precedent ale finantatorului Gigi Becali la adresa lui Gica Hagi l-au zdruncinat serios pe ultimul.

"Regele" a organizat saptamana trecuta o conferinta de presa in care a facut apel la liniste inainte de importantul meci cu Bate Borisov, dar in mintea sa se prefigura deja demisia.

Profitand si de amanarea meciului din campionat cu Pandurii, Hagi a avut timp sa disece la rece toate evenimentele din ultima saptamana de la echipa. S-a consultat si cu mai multi apropiati, toti sfatuindu-l sa nu plece de la Steaua.

Potrivit site-ului www.gsp.ro, "Regele" a decis sa ramana in Ghencea, mai ales ca este si foarte aproape de o prezenta in grupele Ligii Campionilor. Pe de alta parte, Gica nici nu mai vrea sa repete greselile din trecut care i-au marcat cariera de antrenor.

Mai intai, a demisionat de la nationala dupa "barajul" cu Slovenia, din 2001, apoi a cedat destul de usor in­sistentelor baskanilor turc­i care i-au recomandat sa plece de la Galatasaray, unde a reusit sa castige doar Cupa Turciei (2005), pentru ca la fel de usor sa plece si de la Timisoara.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.