Sport 27 August 2007 01:16
Acest fapt nu poate fi decat imbucurator pentru suporterii dinamovisti, avand in vedere ca maine seara, de la ora 22.00 (in direct, la Antena 1), formatia italiana va intalni campioana Romaniei, pe stadionul National din Capitala.
Ultima victima din randul “biancocelestilor” este fundasul francez de 20 de ani, Mobido Diakite, care si-a fracturat tibia dreapta in partida de pe “Olimpico”, cu AC Torino, scor 2-2, in prima etapa din Serie A. Diakite a fost operat in cursul zilei de ieri, iesind astfel “din carti” pentru partida cu Dinamo. Un alt posibil absent la meciul de maine este si fundasul sarb Aleksandr Kolarov, care a suferit o intindere musculara la aductori contra lui Torino. Chiar si presedintele lazialilor, Claudio Lotito, s-a plans de numeroasele accidentari ale jucatorilor. “Nu este posibil sa continuam cu toate aceste accidentari. Parca este o maladie. Suntem in situatie de criza”, a afirmat Lotito. In afara lui Diakite, Lazio nu se poate baza contra “cainilor” nici pe Mauri si Siviglia (de asemenea, accidentati), dar nici pe suspendatii Behrami si Mutarelli, care au luat “rosu” in remiza, 1-1, din tur.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.