Antrenorul-jucator al echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a declarat la finalul meciului castigat la Cluj, cu 3-2, in fata Universitatii, ca este multumit de locul ocupat de echipa sa in clasament, insa spera ca jucatorii sa-si pastreze concentrarea si in meciurile care urmeaza. "Nu ne intereseaza clasamentul. Eu si echipa trebuie sa ne concentram la fiecare joc care urmeaza. Primul loc dupa etapa a cincea nu inseamna nimic", a marturisit internationalul.

Dorinel si-a laudat jucatorii, dar si echipa adversa, despre care a spus ca nu isi merita locul in clasament. "Este o victorie muncita, obtinuta pe un teren impracticabil si o vreme foarte urata. Trebuie sa-mi felicit echipa, a jucat cu o determinare extraordinara si a reusit sa marcheze trei goluri in fata unei echipe bune, care nu-si merita locul".

La clujeni, fostul stelist Gigel Coman a debutat dupa doar doua zile de la transferul sau. El a intrat pe teren in minutul 75 al meciului si a contribuit la marcarea golului doi al ardelenilor. "Debutul meu la 'U>> a fost fara noroc. Nu conteaza evolutia mea, ci sa castige echipa.

Citeste si:

Eu cred ca multi dintre jucatori au fost coplesiti de contactul cu Liga I. Sper sa ajut echipa sa scape de retrogradare", a spus Coman.
Antrenorul clujenilor, Adrian Falub, a declarat la finalul partidei cu FC Vaslui ca infrangerea a fost una "nemeritata".