Sport 27 August 2007 23:37
Dupa infrangerea cu 1-0 suferita acasa cu Unirea, patronul stiintei, Adrian Mititelu, asteapta o victorie in Giulesti pentru a uita de cele patru esecuri consecutive ale echipei.

"Nu stiu care ar fi fost rezultatul daca ii aveam in teren pe cei accidentati si pe cei trimisi la echipa a doua. Am jucat foarte slab, nu ma asteptam. Nu stiu pentru cat timp mai are Cioroianu sprijinul meu", a declarat, la finalul partidei, patronul Universitatii.

Infrangerea l-a dezamagit si pe antrenorul oltenilor, Florin Cioroianu, care nu isi explica forma slaba a elevilor sai. "Nu stiu ce se intampla cu echipa mea, este de nerecunoscut. Paradoxal, pentru un meci disputat acasa, portarul Banica a fost cel mai bun jucator al nostru. Unirea Urziceni a meritat victoria, ne-a batut pe valoare, nu pe ambitie. Ne-a depasit in acest meci la toate capitolele".

Florin Cioroianu a demisionat iar!

Florin Cioroianu a luat, ieri, decizia de a demisiona din functia de antrenor al Universitatii Craiova. Locul lui va fi luat de Daniel Mogosanu, care va fi interimar, pana la gasirea unui nou antrenor. Patronul Adrian Mititelu i-a reprimit din nou la echipa pe Dina si Saceanu, care s-au pregatit in ultima saptamana cu echipa a doua a Universitatii. De cealalta parte, antrenorul Dan Petrescu s-a aratat multumit de rezultat.

Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat, sambata, ca asteapta raspunsul clubului Unirea Urziceni la oferta de 1,5 milioane de euro pe care a facut-o in vederea transferului atacantului Bogdan Stancu. "Am facut o oferta de 1,5 milioane de euro pentru Bogdan Stancu. Cei de la Urziceni mi-au zis ca il dau, ca nu il dau, dar e si Gigi Netoiu implicat. Are parte din jucator si a spus ca, daca Unirea nu il da la Steaua, atunci sa-i dea cei 750.000 de euro partea lui. In urmatoarele zile sper sa primim un raspuns", a spus Gigi Becali.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.